Levend dossier

Ons Levend Dossier is ontstaan uit de gedachte dat het raar is dat een politieke partij eens in de 4 jaar, een maandje of wat voor de verkiezingen van alles en nog wat "belooft", om er na de verkiezingen weer op terug te moeten komen tijdens de onderhandelingen voor een coalitie.
Daarnaast staat de wereld om ons heen niet stil. Dingen veranderen, al doe je nog zo je best. Of zoals John Lennon zei: "life is what's happening to you, while you' bussy making other plans" , het leven is wat je overkomt, terwijl jij druk bent met het maken van andere plannen.
Daarom heeft Leefbaar Almere het verkiezingsprogramma in de klassieke vorm verlaten en werken we met het Levend Dossier. 
Hierin worden onze gedachten, onze overwinningen en verliezen, onze hoop en frustraties regelmatig aangepast aan de actualiteit. Een maand voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zetten we het Levend Document stil en gaan we ermee campagne voeren.
Het Levend Dossier is nooit af of compleet. U heeft suggesties? U wilt onze mening over een onderwerp? Mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
BInnenkort wordt het Levend Dossier Weer aangepast. Het huidige treft u onder de knoppen bij Lenend Dossier. Een aantal zaken is ondertussen geregeld in het coalitieaccoord, een aantal zaken loopt nog. Een enkel ding is mislukt. Inderdaad: tijd om m aan te passen!
Let op: het is zonder plaatjes en met heel veel woorden. Ga er dus even voor zitten!