Als vertegenwoordigers van onze stad is het super belangrijk dat we dicht bij onze inwoners staan en daarom trekken wij de wijken in om u regelmatig persoonlijk te ontmoeten.

Luisteren naar wat de Almeerders te zeggen hebben is een belangrijk onderdeel van de democratie. Iedere Almeerder moet de gelegenheid hebben om zijn of haar stem te laten horen. Daarom zal de fractie van Leefbaar Almere een tocht ondernemen door de diverse stadsdelen en wijken. Dit doen wij om te luisteren en indien nodig actie te ondernemen.

Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan, zodat wij gezamenlijk kunnen werken aan een beter Almere.

Onze volgende bijeenkomst is in Almere Buiten in Bruis Almere, op vrijdag 27 oktober van 16.00 – 18.00 uur, gelegen aan C. van Eesterenplein 257. Het eerste drankje is van ons, als gebaar van onze gastvrijheid en bereidheid om te luisteren naar wat u te zeggen heeft.

Meld je aan voor de komende bijeenkomst:

  Om de twee maanden op de laatste vrijdag van de betreffende maand zijn wij in verschillende wijken aanwezig. Een afvaardiging van de fractie zit klaar van 16.00 – 18.00 uur. Opties:

  • September: Stad/Centrum, Café Den Enghel, Zadelmakersstraat
  • Oktober: Buiten, Bruis Almere, C. van Eesterenplein
  • Januari: Haven, locatie volgt.
  • Maart: Oosterwold, locatie volgt.
  • Mei: Poort, locatie volgt.
  • Juni: Stad, locatie volgt.

  Wil u ons spreken over dit onderwerp of iets anders wat speelt in onze stad? Wij willen het graag van u horen! Meld u aan voor ons inloopspreekuur en deel uw ervaringen, zorgen en ideeën. Samen werken we aan oplossingen voor een beter Almere.

  Mailen mag ook: hallo@leefbaaralmere.nl

  Je kan ook je telefoonnummer achterlaten en een raadslid zal snel contact met je opnemen