Leefbaar Almere zet zich al jaren in voor de realisatie van een buitenzwembad, een plek waar alle Almeerders van kunnen genieten. Een buitenzwembad is belangrijker dan ooit. Met de toenemende zomerse temperaturen en periodes van hittestress biedt een buitenzwembad een verfrissende ontsnapping voor onze inwoners. Bovendien kunnen we zo voorkomen dat mensen naar natuurwater uitwijken, waar steeds vaker blauwalg voorkomt, wat gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid.
In 2009 bracht de toen 12-jarige Jasmijn deze wens van de stad onder de aandacht van de gemeenteraad, en sindsdien is het een belangrijk doel voor ons. Wat ons betreft gaat het allemaal veel te traag. Helaas hebben we recentelijk nog meer vertraging opgelopen.
Door het vertrek van twee wethouders was het college genoodzaakt een aantal projecten tijdelijk op te schorten, waaronder het buitenzwembad.
Nu er een nieuw college is aangetreden, zien wij de kans om dit project met prioriteit voort te zetten. We gaan ons hard maken om de wens van Almere voor een buitenzwembad werkelijkheid te maken.
We rekenen op het nieuwe college om deze zaak voortvarend op te pakken en zullen hen hierin steunen en aanmoedigen.

Wil u ons spreken over dit onderwerp of iets anders wat speelt in onze stad? Wij willen het graag van u horen! Meld u aan voor ons inloopspreekuur en deel uw ervaringen, zorgen en idee├źn. Samen werken we aan oplossingen voor een beter Almere.

Mailen mag ook: hallo@leefbaaralmere.nl

Je kan ook je telefoonnummer achterlaten en een raadslid zal snel contact met je opnemen