In deze korte video neemt fractievoorzitter Elian van Nunen van Leefbaar Almere ons mee door hun visie en zorgen omtrent de programmabegroting voor 2024 tijdens de Algemene Beschouwingen. Ze benadrukt het belang van een sterke financiële buffer, de aandacht voor jeugdhulp, groenbeheer, en de urgente noodzaak voor helderheid in de energietransitie en het openbaar vervoer.

Elian spreekt ook haar steun uit voor lokale kunst en cultuur, en onderstreept het belang van het verminderen van de wachtlijsten in de woningbouw. Tot slot, brengt ze een bijzonder initiatief onder de aandacht: het buitenzwembad van Jasmijn, een idee naar de raad gebracht door het 12-jarig meisje in 2009, een idee dat voor Leefbaar Almere erg belangrijk is.

Bekijk de video om de volledige toelichting en standpunten van Leefbaar Almere te horen en om een beter inzicht te krijgen in de lokale politieke discussies.

Wil u ons spreken over dit onderwerp of iets anders wat speelt in onze stad? Wij willen het graag van u horen! Meld u aan voor ons inloopspreekuur en deel uw ervaringen, zorgen en ideeën. Samen werken we aan oplossingen voor een beter Almere.