Op 1 november begint een nieuw hoofdstuk voor Leefbaar Almere, met Elian van Nunen aan het roer als onze nieuwe fractievoorzitter. Ze neemt de belangrijke taak over van Marco de Kat, wiens toewijding en inzet voor de partij wij diep waarderen. Marco, bedankt voor alles wat je hebt gedaan; jouw inspanningen hebben de weg geëffend voor de toekomst van Leefbaar Almere.

Elian is al sinds 2012 een trotse inwoner van Almere. Ze begon haar Almeerse leven in Haven, waar ze in oktober 2015 neerstreek en tot september 2019 bleef. Vervolgens heeft ze haar droom verwezenlijkt door haar eigen huis te bouwen in Oosterwold, waar ze haar liefde voor stadslandbouw en biodiversiteit dagelijks in de praktijk brengt.

In haar functie als raadslid sinds 2018 heeft Elian zich hard gemaakt voor de bestaanszekerheid van alle Almeerders en een betaalbare energietransitie. Ze zoekt voortdurend naar slimme, kostenbesparende oplossingen voor de uitdagingen van onze stad, zoals blijkt uit haar voorstel om kabelgoten te gebruiken in plaats van openbare laadpalen. Deze pragmatische en innovatieve benadering typeert Elian’s visie op de toekomst van Almere.

Elian zal zich in haar nieuwe rol als fractievoorzitter blijven inzetten voor een sterke lokale economie, duurzaam stedelijk groen met een focus op biodiversiteit, en solide financiën. Ze is er klaar voor om haar passie en visie voor Almere verder uit te dragen en de stad naar een nog hoger niveau te tillen.
Laten we samen met Elian en alle bewoners van Almere werken aan een toekomst waar we trots op kunnen zijn!

Wil u ons spreken over dit onderwerp of iets anders wat speelt in onze stad? Wij willen het graag van u horen! Meld u aan voor ons inloopspreekuur en deel uw ervaringen, zorgen en ideeën. Samen werken we aan oplossingen voor een beter Almere.

Mailen mag ook: hallo@leefbaaralmere.nl

Je kan ook je telefoonnummer achterlaten en een raadslid zal snel contact met je opnemen